Loading... Please wait...
◇您现在的位置: 嘉兴英语网 >> 高中英语 >> 同步辅导 >> 新人教版 >> 高二英语同步辅导 >> 正文:高二英语选修7选修8单词竞赛
高二英语选修7选修8单词竞赛
| 文章作者:佚名 | 文章来源:网络 | 文章录入:henry | 更新时间:2008-10-22 | 字体: |

选修7选修8高二英语单词竞赛

班级________   姓名________    学号____________ 得分___________

1. 忽略,忽视 vt._____________   2. 发誓(过去分词) _____________
3. 身份 n. __________________   4. 一致的 ____________________
5. 青春期的 ________________   6. 污染 v. ____________________
7. 流动(过去分词)____________   8. 有益的 ____________________
9. 装备,设备 n. ______________  10. 引发,提出 vt. ______________
11. 污水,废水________________   12. 非官方的 _________________
13. 自然保护区 __________________ 14. 忧虑, 焦虑 n. ______________
15. 营养 ____________________  16. 意味着,招致v. _____________
17. 多产的 __________________  18. 欣赏, 赏识 n. _____________
19. 可供选择的办法或事物 n. ________________ 20.  道德 n. ___________
21.视觉的 _______________      22. 学院 _____________   23. 娱乐 ___________
24.喜剧演员 _____________      25. 意味深长地__________ 26.心理学家__________
27.新闻业 _______________      28. 乐观的 ______________29 锦标赛 __________
30.青春期 _______________      31. 自动化的 ____________ 32. 同情____________
33. 顾问 ________________      34. 程序 ________________ 35. 纪念品 _________
36. 仪器 ________________      37. 少数民族 ____________ 38. 分析____________
39. 首字母 ______________       40. 酒精 _______________
41. P_________ by his problem, I didn’t know how t answer.
42. The boy sat there, a__________ in thought.
43. He is still h__________ over whether to join the adventure.
44. The law was passed in r___________ to public pressure.
45. He bought what he wanted r_____________ of the expenses.
46. The f_________ is yours.----- you may present your argument.
47. As he talked, he l________ his hand on the boy’s shoulder.
48. The man’s English a___________ are perfection.
49. The footsteps a__________ his return.
50. They s__________ to punish John for his crime, but he escaped.
51. People’s a_________ towards the new design varies widely.
52. The government has time again c______ its position on equal pay for equal women.
53. A famous old name on a firm is not necessarily a g_______ of quality.
54. His a_______ was to become a world champion.
55. The old couple held a party in c_______ of their fiftieth wedding anniversary.
56 .He stared at me for a long time, which made me e_______.
57. She is an e______ admirer of the film star.
58. We shall have to consult the people c_______ about the matter.
59. He is very intelligent but he lacks m_______, so he can’t make progress.
60. Whether he agrees or not makes no d________.
61. In c___________(最后), I wish you a pleasant journey.
62. Please send my r___________(问候) to your family.
63. We think the film is ___________(值得) of being seen.
64. Their __________(行为) towards me showed that they didn’t like me.
65. Crocodiles are ___________(幸存者)  from the age of the dinosaurs.
66. They have had several ____________(不和之处) with their neighbours. That is to say, they have bad relationship with each other.
67. This new type of medicine makes children ____________ (有抵抗力的) to many diseases.
68. At the meeting, most of them ____________(提倡) lower taxes.
69. You must make an __________ (道歉) to her for what you have done.
70. He is clever beyond _________(无可比拟).
71. Wearing jeans and sports shirt is not _________(合适) for a job interview in the government.
72. For many years, people in this country have been struggling for their ________(独立).
73. To be happy, one should think about the _______ (积极的) aspect of the matter.
74. Some foreigners are interested in learning the _______(传统的) Chinese technique of crosstalk.
75.Will you go to the ________(例性的) meeting instead of me?
76.Each speaker has been ______ (分派) 30 minutes.
77. Great care is taken to avoid _______ (混淆) the two types of projects.
78. It was once ________ (一般) believed that the earth is flat.
79. The children _______(雕刻) a pumpkin into a frightening mask.
80. A ______(概要) of his speech was printed in the newspaper.
81. After trying several times, I _______ to see him.
A. attempted  B. managed  C. succeeded  D. intended
82. It’s a(n)_________ essay so it is not _________.
A. average; impressive    B. common; interesting  
C. ordinary; unimpressive    D. usual; attractive
83. The Chinese government has taken ________ to prevent the spread of the bird flu.
A. step  B. steps  C. measure  D. something
84. As long as you stick to what you are doing though it may be difficult, you will ________overcome it and succeed.
A. eventually  B. surprisingly  C. luckily  D. unexpectedly
85. His writing was greatly ________ by his experience in the country.
A. effected  B. efficient  C. offered D. affected
86. These new books are a very welcome ________ to the school library.
A. addition  B. arrival   C. attitude D. audience
87. You’ll _______ your chances of the job if you wear that shirt to the interview.
A. injure   B. damage  C. harm  D. ruin
88. From his _________ look on his face, the price of meat must have risen.
A. disappointed  B. disappointing  c. satisfied  D. satisfying
89. On the long journey, Peter ________ a most interesting guide.
A. practiced   B. behaved   C. proved   D. conducted
90. Anyway, the crowd around me were obviously enjoying their day out at the races, ________ from their happy face.
A. observing   B. judging   C. considering  D. inferring
91 In the battle the soldier was ____ badly in the right leg.
  A. damaged       B. harmed     C. wounded     D. hurt
92. They ______ the people in the flooded area with money.
  A. aided          B, helped     C. assisted       D. rescued
93. If you don’t clear away the rubbish regularly, it will just ____.
  A. gather         B. collect      C. accumulate    D. combine
94. It’s scarcely _____ to look for her round here. 
  A. worth         B. worthwhile   C. worthy     D. worthimg
95. She has _____ a great deal in the last few weeks.
  A. achieved      B. completed      C. accomplished   D. realized
96. Athletes from all over the world ____ the Olympic Games every four years.
  A. participate     B. attend        C. join          D. take part
97. He takes his _____ home every Friday.
  A. salary         B. income      C. wage         D. pay
98. Children and old people don’t like breaking their daily ____.
  A. habit          B. routine       C. practice       D. custom
99.He is not a millionaire but he _____ he were.
  A. wishes       B believes        C. expects       D. thinks
100. If you want to _____ successfully with people from other cultures when you are in _____ with them, you should understand what you can and cannot do.
  A. interact; contact    B. interact; contacted   C. contact; interact   D. contact; contact

1. overlook /ignore 2. sworn 3. identity 4. consistent 5. adolescent 6. pollute 7. flowed
8. beneficial 9. equipment 10. raise 11.sewage 12. non-governmental 13. nature reserve
14. anxiety 15. nutrition 16. spell 17. productive 18. appreciation 19. alternative 20. morality
21. visual   22. academy  23 entertainment /amusement 24. comedian    25. meaningfully
26. psychologist   27. journalism   28. optimistic  29. tournament  30. adolescence
31. automatic  32. sympathy   33. consultant    34. procedure/program   35. souvenir
36. instrument   37. minority   38. analyze/analyse     39. initial   40. alcohol  41.Puzzled 42.absorbed 43. hesitating 44. response 45. regardless. 46. floor 47. laid 48. approaches 49.announced 50. sought 51. attitude   52. clarified  53. guarantee  54. ambition  55. celebration 56. embarrassed  57. enthusiastic  58. concerned  59. motivation 60. difference
61. conclusion 62. regards 63. worthy 64. behavior 65. survivals 66. disagreements 67. resistant
68. advocated 69. apology 70. compare 71. appropriate  72. independence   73. positive   74. traditional   75. routine 76. allocated   77. confusing       78. generally  79. carved     80. summary
81. B 82. A 83. B 84. A 85. D 86. A 87. D 88. A 89. C 90. B 91.C 92.A 93.C 94.B 95.C          96.A 97.C 98.B 99.A 100.A

数据载入中……
相 关 文 章
没有相关文章
| 会员注册 | 会员登录 | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 |
版权所有 Copyright© 2006 嘉兴英语网 飞扬网络工作室 []
| 站长:随心飞扬 | 信箱:jxenglish2006#163.com |
本站所有信息仅供参考,本站不保证其准确性,及时性及完整性,请使用者自行斟酌决定。
本站所提供的所有信息仅供学校课堂教学及英语学习者学习研究之用,其著作权归原作者及媒体所有。